Aprašymas

Dydis: apie 100*100*0.3 cm/ 39.4*39.4*0.12 į

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

1.Užfiksuoti smulkias Daleles: Mūsų Oro Filtro Audinys yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio, kuris gali užfiksuoti smulkias daleles ir sumažinti dulkių jūsų namuose.Jis yra patogus jums.

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

Medžiaga: audinys

2.Lankstus "PASIDARYK pats" Dizainas: Suderinama su visų dydžių angos ir kepimo grotelės.Sumažinti, kad tilptų bet kokio dydžio angos.Šis universalus dizainas leidžia lengvai padengti arba įdiegti už nestandartines ventiliacijos dydžių ir naudoti "PASIDARYK pats" projektai.

4.Nenuimant Versmės: Jūs galite lengvai pakeisti nešvarūs filtrai nenuimant versmės.Tiesiog klijuoti mūsų Pasirengimo Filtro Audinio išorėje šonuose.

Oro Filtro Audinys yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio, kuris gali užfiksuoti smulkias daleles ir sumažinti dulkių jūsų namuose.Jis tinka valyti ir apsaugoti orą, namų, verslo vietą, biurus, sandėlius, ir medicinos įstaigose.

Aprašymas:

Skaitykite daugiau prekės informacija

Pastabos:

3.Kad atitiktų Jūsų Poreikius: Oro Kondicionierius Filtro Medžiaga yra skirta didelio dydžio, todėl gali būti nestandartinių didesnio dydžio išmetamųjų uostų nebrangiai.Jis gali patenkinti jūsų poreikius.

Spalva: Balta

5.Plačios Programos: Oro Filtro Medžiaga yra plačiai naudojami.Jis tinka valyti ir apsaugoti orą, namų, verslo vietą, biurus, sandėlius, ir medicinos įstaigose.

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*aktyvuotos Anglies Vandens Filtras

Specifikacija:

Papildoma Informacija

Tipas

Fanera

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5