Aprašymas

Maks.Apkrova: 1,5 KG

Patikima Kokybė: Pagaminta iš aukštos kokybės ABS inžinerijos plastikų, nusidėvėjimą ir atsparus smūgiams.Visiškai uždara kabina su supaprastintas fiuzeliažo sumažinti vandens pasipriešinimą, ir padaryti jį labiau stabilus.

3 * Varžtas

Pakuotės Dydis: 575 * 325 * 250mm/ 22.6 * 12.8 * 9.8 į

2 * Pavasaris

1 * Priedų Rinkinys

Techniniai duomenys:

1 * Instrukcija

Įkrovimo Laikas: 4 Val.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

2 * Riešutų

Maks.Greitis: 5.4 km/h

Valtis Baterija: Built-in 7.4 V, 5200mAh Ličio Baterija

2 * Sraigto

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Pakuotės Svoris: 3240g/ 7.1 lb

Darbo Trukmė: 2 Val.

Spalva: Juoda

1 * Valtis Baterija

1 * Nuotolinio Valdymo

1 * Antena

Pakavimo Sąrašas:

1 * Maitinimo Laidas

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Nuotolinio Valdymo pulto Baterijos: 4 x AA Baterijos(neįtraukta)

Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.neroart.lt!

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.neroart.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Savybės:

Naktį Šviesos: Su aukšto ryškumo LED priekinės šviesos ir aplinkos šviesos, tai yra patogu aiškiai nustatyti valtis poziciją iš toli ir tiksliai rasti den.

Medžiaga: ABS

Valties Dydis: 535 * 265 * 170mm/ 21.1 * 10.4 * 6.7 į

1 * Žvejybos Masalas Valtis

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Stiprus Galią: Stiprus dual-power " variklio sistemos, tylus veikimas, nebus sutrikdyta žuvų.Atnaujinti aukšto efektyvumo trijų menčių sraigtas gali suteikti stiprus energijos, greitai kruizas.

Įėjimo Įtampa: 100-240 V, 50/60Hz

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Du kartus Bin Dizainas: Jūs galite kontroliuoti fiksuoto taško lizdus, ne bus, o tai ypač svarbu, žvejybos aplinka su daugybe vandenys!Du lizdus dėžėse " gali būti naudojami savarankiškai, ir keliamoji galia yra apie 1,5 kg.

Nuotolinio Valdymo Atstumas: 500 Metrų

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Ilgas Ištvermės: Įrengtas su 5200mAh didelės talpos baterija, mažas energijos suvartojimas ir ilgas ištvermės.Paramos mažos galios signalą priminti vartotojams priminti, valtis laiko, atsisakyti prarasti.

Automatinis Maršruto Korekcija: Built-in, automatinis balanso sistemą, kuri gali padėti automatiškai ištaisyti krypavimas ir užtikrinti, kad laivas nuolat važiuoti tiesiai pagal vėjo/bangų ir apkrovos.

Tempomatas: Vienas-spustelėkite, jei norite įjungti "cruise control" sistemą, siekiant išlaikyti valtis veikia pastoviu greičiu tiesia linija, ir sutaupyti laiko ir pastangų ir išlaisvinti savo rankas.

Atjungimo Priminimas: Kai aplinkos signalas yra nestabili, valtis piktogramą ekrane dingsta, primindamas naudotojui apie tai, kad laivas yra iš kontrolės, ir kai signalas yra stabili, valtis, reikėtų priminti, kuo greičiau.

Papildoma Informacija

Tipas

Masalas Metikas

Kilmės

Žemyninė Kinija

Magnetas Žvejybos

No

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5