Aprašymas

Kulka Taškų:

1. Ergonomiškai Dizainas: Iškirpti ir Palaikykite Medis Pruner yra saugiai lengva naudoti ir patvarus sodo geriausia, apdailos įrankiai, su ergonomiškai suprojektuotos rankenos spyruokliniai ir pavasarį-atgal, kad leistų dar sumažinti ir padeda, sumažinti nuovargį, junginio veiksmų pavasario sistema turi įtampą kamieninių iki išleidimo, siekiant išvengti krentančių galūnių.

Aprašymas: Skintos ir Palaikykite Medis Pruner yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, yra multi-funkcinį įtaisą, ir turi daug programų.

4. Ištraukiamas: Ne

3. Puikus Kokybės Medžiagų: Medžio Žirklės Ilga Rankena Pruner su subtilus duomenys tvarkomi, išskirtinį meistriškumą, tvirtos, lygios, ir subtilus, pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės aliuminio lydinio, plieno, ir ABS rankena.

Specifikacija: 1. Pavadinimas: Iškirpti ir Palaikykite Medis Pruner

Pakavimo Sąrašas: 1* Iškirpti ir Palaikykite Medis Pruner

2. Medžiaga: Aliuminio Lydinys+Plienas+ABS

2. Paprasta Naudoti: Medžio Stulpų Pruner gali būti tvirtai prispaustas nesvarbu, kaip minkštųjų vaisių rankena yra, iš vienos pusės pjovimo galva yra aštrus peilis, ir kitoje pusėje yra elastinga įrašą, rankinis, nešiojamas, ir trumpas pasiekti skirtą lengvai pasiekti aukštos šakeles.

Funkcijos: 1. Aukštos kokybės Medžiaga: pagamintas iš pasirinkto aukštos kokybės aliuminio lydinio, plieno, ir ABS, tvirtas ir patvarus, saugus ir atsparus korozijai.

2. Multi-funkcinį Įtaisą: vienoje pusėje pjovimo galva yra aštrus peilis, ir kitoje pusėje yra elastinga įrašą, nesvarbu, kaip minkštas kotelis yra, tai galima tvirtai prispaustas, universalus ir praktiškas.

4. Plačiai Naudoti: Medis Žoliapjovės Polių labai tinka genėjimo aukštas šakas, šakos, šakų, lapų ar krūmų, ir keblus augalų, tinka skinti persimonai, šiūruoklių, persikai, datulės ir pan.gali būti lengvai pakėlė, platų naudoja.

3. Platus Programas: geras pagalbininkas sode, labai tinka genėjimo aukštas šakas, šakos, šakų, lapų ar krūmų, ir dygliuotas augalai.

3. Ilgis: apie 80 cm/31.5 colio arba 100cm/39.37 colių

5. Ideali Dovana: Ašigalio genėjimo įrankiai Medžių Apipjaustymas yra lengvas aliuminio vamzdis su patogia pavasario rankena rankena greitai, genėjimo ar derliaus nuėmimas, mąstantis ir patogiai dovana tėvams, sutuoktiniams, kaimynai ir draugai, kurie padeda apkarpyti savo medžiai ir pasiimti vaisių iš savo sodo.

Papildoma Informacija

Medžiaga

Metalo, Aliuminio Lydinys, Plieno, Abs

Kilmės

Žemyninė Kinija

Genėjimo Įrankis Tipas

Svertinis genėtuvas

Funkcija

teleskopinis

Pavadinimas

Iškirpti ir Palaikykite, Medis Pruner

funkcija 1

Aštriais Ašmenimis

Parama

Dropshipping/didmeninės

Prekės Pavadinimas

PW ĮRANKIAI

Pruner Tipas

Apeiti

2 funkcija

Elastinga Įrašą

Modelio Numeris

Sodo Įrankių Lopper

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5