Aprašymas

2 būdas: Rasti ilgas vamzdis,roll iki fone stora su vamzdžio ir pritvirtinkite jį su stygos,Tada palikti jį vien tik 1-2 dienas.

A: žinoma,mes galime laivybos valcavimo, pasakykite mums, kiek ir dydis apie backdrops Ir atminkite, tokiu būdu, jums turėtų mokėti papildomų išlaidų, laivybos mokestis.

Q: aš vis dar nežinojau, gavo paketą už ilgą laiką,ir Kas atsitiko su mano užsakymą?

A: tai stuation,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.gaila, kad nebuvo suteiks jums pasitenkinimą prekybos patirtį.mes stengiamės jums padėti.

poliesteris Aukštos kokybės , renkasi fotografai, gali būti naudojamos daug kartų, be raukšlių Plona Vinilo medžiaga yra plona, ne vandeniui, raukšles, turi būti pašalinti save, tinka vienu metu naudoti, pigūs Patarimai

A: Jūs galite atsiųsti prašymą į mūsų klientų aptarnavimo ar palikti pranešimą pagal užsakymą,mūsų dizaineris bus projektas tai už jus,tada siųsti pavyzdį, kad padėtų jums jį patvirtinti.

Medžiagos Aprašymas

3 būdas:Pakabinti fone audinio ir palaukti 2-3 dienas; Transporto politika

Q: Kaip padaryti individualų fone?

A: Mums reikia 2-3 darbo dienas gaminti prekes.Jei turite konkrečią datą, jums reikia, jūs galite susisiekti su mumis, mes galime pasiūlyti greitesnis pristatymas.Atkreipkite dėmesį, kad jums turėtų mokėti papildomo mokesčio už verslo express".

Jei norite tinkinti fone, po to, kai jums užsisakyti ir mokėti, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po apmokėjimo.Kai paketas yra siunčiamas po timeout, pritaikymas, nebus priimami Papildomas paslaugas

Apie Dydis

Jei norite spausdinti savo įvaizdį, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, arba atsiųsti į mūsų paštą: [email protected] mes spausdinti fonas su jūsų nuotrauka.

Q:aš noriu, kad mano užsakymo pristatymas valcavimo, ar tai įmanoma?

Nes mes užlenkti pakuotės pagal numatytuosius nustatymus, ten gali būti raukšles, bet nesijaudinkite, yra daug būdų, kaip pašalinti raukšles:

Fono išmatavimai Visų mūsų fone matmenys plotis x aukštis.Pirmasis numeris yra plotis, ir antras skaičius aukščio.Mes suteiksime bet kokio dydžio fono, net ir savo individualizuotos fono, ir nėra jokių apribojimų į jų dydį.Pašalinti raukšles

Q: Kiek tai kainuos, kad aš galiu gauti prekes?

Apie Atsiliepimą

Nuotraukos yra tik informacinio, konkrečios rūšies viršenybę.Dėl to skiriasi kompiuterių monitoriai .

Jūsų pirkinių patirties ir atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, prašome palikti penkių žvaigždučių peržiūrą, bet jei yra kokia nors problema su produkto ar esate nepatenkintas, prašome don ' t būti piktas, prašome būti laikas Susisiekti su mumis, mes pasistengsime padėti jums kaip galima greičiau,ačiū iš anksto.

Užsakymai yra tvarkomi, nuo pirmadienio iki šeštadienio.Užsakymų sekmadienį bus tvarkomi kitą pirmadienį.Jei yra problema su jūsų užsakymą, mes jums atsiųsime žinutę.Individualų politikos

1 būdas: Geležies, esant žemai temperatūrai, nuo nugaros fone audinio (pastaba žemos temperatūros, atgal);

Papildoma Informacija

Prekės Pavadinimas

Avezano

Spausdinti būdas

Kompiuterio Spausdinimas, Kita

Kilmės

Žemyninė Kinija

CN

Jiangsu

Dydis (mm)

plotis*aukštis

Medžiaga

Vinilo, Vinilo, Poliesteris

Fotografija backdrops

vaikai fone

Pakuotė

Taip

Nuotraukos Turinys

Įvairių stilių fotografijos fone,

Raktiniai žodžiai

fotografijos fone, fonas

Kreiptis

Foto studija, nuotraukos, Fotografija backdrops, kt.

Stilius

Scenic, Scenic, Vaikai

Temos

Gimtadienis, Vestuvės, Pirmoji Komunija, krikštas, Gimtadienis, Lyčių Atskleisti, Baby Shower, Festivalis, Dekoracijos, kt.

Tipas

Purškimo Dažytos

Modelio Numeris

Fotografijos fonas

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5