Aprašymas

Greitas ir efektyvus gręžimo: keturių kryžiaus konstrukcija leidžia greitai gręžti, sumažinti laiko ir pastangų, reikalingų projektui užbaigti.Patirtis padidinti produktyvumą ir efektyvumą su mūsų grąžtus.

Aprašymas

norm

Pastaba

Pakuotėje yra

2. Po kiekvieno naudojimo, gręžimo turėtų būti valomi ir saugomi sausoje vietoje išlaikyti ryškumą ir veiklos gręžimo.

Medžiaga: Alloy

Universalus: Ar dirbate su medienos, plastiko ar metalo, mūsų keturių menčių kryžiaus bitų teikti aukščiausios kokybės įvairių medžiagų.Ji suteikia universalumo reikalingi įvairių projektų.

1. Užtikrinti, kad gręžimo karūnos įdėta į gręžimo griebtuvas prieš naudojimą.

Švarus ir sklandžiai skylių: unikalus dizainas mūsų gręžimo sumažina skaldymo ir gamina švari, lygi skyles įvairių medžiagų.Mėgaukitės profesionalaus lygio rezultatus ir lenkijos apdailos kiekvieną kartą.

Patikima: Mūsų grąžtai yra pagaminti iš aukštos kokybės karbido ir gali atlaikyti sunkiųjų naudoti.Aštrūs peiliai turėti savo pažangiausius ilgesnį laiką, užtikrinant ilgalaikį našumą ir ilgaamžiškumą.

4 kirsti bitų * 4pcs(6mm/8mm/10mm/12mm)

Rankenos tipas: tiesi rankena

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Šį gręžimo dizainas yra keturi aštrūs peiliukai išdėstyti kryžiaus formavimas, leidžia greitai ir tiksliai gręžti į daugybę medžiagų.Unikalus dizainas užtikrina švarus ir sklandžiai skyles ir sumažina padalijimas.Ar tu dirbi ant medžio, plastiko ar metalo, mūsų keturių-blading kryžiaus bitai yra jūsų pirmasis pasirinkimas, tiksliai ir efektyviai gręžimo.

Pagrindinės ypatybės

Papildoma Informacija

Prekės Pavadinimas

KITPIPI

Kilmės

Žemyninė Kinija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys

Santechnikos darbai

Tipas

Pagrindinė Grąžtas

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5