Aprašymas

Dirbtinė Plytų Modelio Dažų Volelis, Presavimo cilindras sienos įspaudas, po sienos yra sausa, naudoti švitriniu popieriumi, šiek tiek lenkų kalbomis.Naudokite plaukų volelis arba kempine volelis dažyti metalo dažais, ir spalva apims visą įspaudas poveikį.

Rankena:Apytiksl.31.5 cm (12.5")

1x Dažų Volelis Įrankis

Dydis: Apytiksl.18x7cm/7.08x2.75inch

Dekoratyvinis cilindrą, naudokite imituoti akmens sienų, lubų, grindų ir sodo takais.Gali būti naudojamas ant įvairių tyrelės storio dangos, medžiagos, storesnė danga, giliau tekstūros.

Pastaba:

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

OOTDTY

Savybės:

Komplektą Sudaro:

Medžiaga:Guma

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

Rungtynės dekoratyvinis tekstūros modelius remontas/ patches/ papildymai/rekonstruoti, "PASIDARYK pats".Puikus įrankis sienų apdaila, geriausias pasirinkimas PASIDARYK pats dailininkas.Šiltas Patarimai: Išmaišykite interjero dažai tolygiai(geriau turėti šiek tiek storio), įpilkite nedidelį kiekį vandens, ir taikyti meno dažai tolygiai ant sienos plikomis voleliu arba traukiant voleliu.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Praktinių sienų dažymo volelis su rankena, galite dažyti gražus raštas ant sienos.Taikomos visų rūšių kartų, namo apdaila, klubas, apdailos ir kt.Konsolė neturi jokių deformacijos, nr. lenkimo, jokių rūdžių, ir ilgas tarnavimo laikas, Paprasta naudotis.

Techniniai duomenys:

Įspaudas roller yra Pagamintos iš gumos ir plastiko, nėra lengva rūdžių, patvarus, saugus ir patikimas.Paviršiaus modelis yra tolygus ir ryškus.

Papildoma Informacija

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys

Plytelių klijavimas

Kilmės

Žemyninė Kinija

Dydis

Approx.18x7cm/7.08x2.75inch

Modelio Numeris

J2FB13AC1901379

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5