Aprašymas

Medžiaga: Derva

Specifikacija:

Prašome patikrinti, ar išsami informacija apie konkretų dydį, produkto nuotraukos.

Aukštis: apie 11,5 cm/4.52 į

Svoris: apie 180g

3.Populiarus Metu: Pokerio Trofėjų Bazę Statula gali būti naudojami kaip atlygis atostogų šalis žaidimai.Tai puiki dovana nugalėtojas namuose šalis žaidimas.

Paketų Sąrašo:

B: Sidabro, juoda

C: Raudona, vario

1.Senovinis Dizainas: Pokerio Trofėjų yra trijų skirtingų spalvų.Bronzos, sidabro juoda, ir raudona, vario turi savitą šviesą savybių.Trijų spalvų ir formos kortos buvo viduramžių savybes.

Trofėjus formos, pavyzdžiui, ranka turintis, žaisti kortelės yra pagamintas iš aukštos kokybės dervų ir gali būti naudojamas kaip miegamasis apdaila.Prabangus apdailos, tvirtumo ir patvarumo, trys retro spalvų ir unikalios formos, kad ji labai tinka kaip interjero dekoracijas.

A: Bronza

Skaitykite daugiau prekės informacija

2.Nelaidžia Medžiaga: Tai Royal Flush Pokerio Statula pagamintas iš dervos su aukštos kokybės ir patvarumo.Kiekvieną gabalėlį Pokerio Trofėjų atrodo bronzos dirbiniai, turintis ilgą istoriją.

Pastaba:

Aprašymas:

Pokerio trophyx1

Prašome suprasti, kad spalvos mūsų gaminys gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas.

Spalva:

4.Pokerio Žaidimo Prizai: profesinę išvaizdą trofėjus, bus motyvuoti kiekvienas, kuris pasirašo už žaidimą.Ji yra labai rekomenduojama, kad trofėjus būti naudojamos kortelės konkursai, ir nugalėtojas čempionatas bus gauti šį išskirtinį trofėjų.

5.Gyvinti Namo Apdaila: unikalus gyvūnų dekoracijos trys retro spalvų, gali papuošti savo automobilį, namuose, ar biure, padėkite jį ten, kur norite, ir suteiks jums džiaugsmingą nuotaiką ir gražią dieną.

Papildoma Informacija

Kilmės

Žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti*

1 2 3 4 5